Muziek bestellen

Bij Dedicon kun je braille bladmuziek bestellen. In onze webshop kun je zoeken naar de bladmuziek die je nodig hebt. Dit doe je door in het zoekveld de naam van het stuk dat je zoekt, te typen. De zoekresultaten verschijnen daarna vanzelf in beeld.  Let altijd goed op bij het bestellen van muziek; in de webshop staan bij details nadere gegevens over de precieze inhoud. Bijvoorbeeld: De Hymne uit cantate 207 van J.S. Bach bevat alleen de Tenorpartij van koor + Duitse tekst.

Klantenservice
Als een muziekstuk niet aanwezig is, kun je een productieverzoek indienen. De klantenservicepagina geeft informatie over het indienen van productieverzoeken. De klantenservice kan zo nodig begeleiden bij het indienen van een verzoek. Vaak zal een van de muziekmedewerkers contact opnemen met de aanvrager om precies te weten wat de aanvrager nodig heeft. Op de klantenservicepagina van Dedicon Educatief staat ook informatie over welke muziekproducten we maken naast braillebladmuziek.

Interview Stephan Handels
Voor ons audiotijdschrift Zienswijs is onze collega Stephan Handels geïnterviewd over de braille bladmuziek van Dedicon. Wat is het? En hoe zet Dedicon muziekstukken om? Beluister het in het onderstaande fragment: